Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při četné Vašeho blogu jsem si vzpomněl na okřídlené rčení - není na světě ten, aby se zavděčil lidem všem...

0 0
možnosti

P32e82t91r 77N19e19d30v57ě42d

26. 10. 2020 13:36

Bezpochyby ušlechtilá myšlenka. Třeba k tomu jednou dojde a vyznamenání se dočkají každý doktor, doktorka, sestra, sanitářka, každý hasič, voják....včetně finančního bonusu.

Myslím si však, že by ti zmínění v první řadě ocenili, kdyby se začali lidé chovat tak jak jim doporučuje a nařizuje vláda. Nebo pokud vládu a její opatření zejména opozice za vydatné podpory médií kritizují a vyvolávají se pochybnosti a panika, nechť před kamerou vystoupí a řeknou, že opatření jsou na nic a navrhují toto a toto, protože jsou přesvědčeni o té své pravdě. Třeba to bude schváleno a poklesne dodnes pouze sílící tlak zejména na zdravotníky. A ne, že se bude jako dosud pouze kritizovat a používat silná slova o fatálním selhání, nepřipravenosti, nesmyslnosti opatření a pak se na půl úst pronese "dodržujte ty opatření" třebas je řečník před tím kritizoval.

1 1
možnosti
Foto

Přesně tak:) přičemž skutečně vnímám a hlavně věřím, že mezi vyznamenanými měli být či jsou skuteční hrdinové. Z oblasti vědy, váleční hrdinové, lidé odvážní a neznámí z dob totality, co se nesehnuli. Takže i pro tyR^...Ale nejde ..slovy Martina Ireina, dávat někomu metál v maratonu už na 20.kilometru a pretěžko v situaci, kdy má na kontě zhusta tam, kde působil, škraloup milovníka kšeftů. Byť odborník. Bíly lev je morálně nejvyšší ocenění dvousetprocentním borcům...Největší roli nezvládl. Umění komunikace. Které se ukazuje jako to, co se potřebuje pro zafungování nejvíc. Neb doktoři na všech frontách vědí, co dělat i bez něj. Jde o systémovost. Komplexnost. Ta chybí. Protože hrdinové dnů o nichž píšete, jsou první a i ta výsledná linie. Bez metálůR^ karma.

3 0
možnosti

Není o čem pochybovat, je to prostě takR^R^R^

1 0
možnosti

P57e94t85r 51B36u10r73i10a76n

26. 10. 2020 12:51

Není mi jasné, za co má Prymula dostat metál. Za to, že byl 14 dní předsedou Ústředního krizového štábu, nebo že je členem ministerstva zdravotnictví, které má nejhorší výsledky v boji s covidem na světě?

Podle téhle logiky by měl mít Babiš na hrudi řádů víc, než sovětský generál.

4 0
možnosti
Foto

Co Vy víte, jaké sako mu visí v šatníku. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Ačkoli jsem povoláním a vzděláním právník, nejsem schopný mlčky přihlížet politickému dění, které se často řídí mylnou vidinou okamžitého efektu.

Seznam rubrik