Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To co tady navrhujete není demokracie, to je teror. Volby dopadly jak dopadly, tak uznejte vítězství druhé strany, podejte ruku a snažte se v rámci možností spolupracovat.

1 0
možnosti
Foto

,,Prezident je mrtev, ať žije prezident !" Ale není. Ten současný de jure ,,zemře" až o MDŽ, de facto však nikoli, ač by si to mnozí přáli;-) A jak to bude dál?;-(;-D

0 0
možnosti
Foto

společnost je natolik variabilní, že ke sjednocení nikdy nemůže dojít. Osoba prezidenta jen personifikuje nesoulad, který by byl ve společnosti tak jako tak.

3 0
možnosti

Spojování?O spojování různých názorů nelze ani myslet vážně. To spojování už víme z historie, že v socialistickém (levicovém pojetí) nešlo o spojování ani kompromisy, ale o násilí a potlačení svobod. To byly právě ta spojení co jsme si mnozí již prožili na vlastní kůži. Pouze president, který ctí poctivé pravicové hodnoty a je jejich nositelem může společnost oslovovat. V žádném případě nelze spojovat názory, které jsou falešnými postoji levicových lídrů. Doufám, že se Češi příště postaví čelem ke všem výzvám poctivě a postaví do kandidatury skutečnou osobnost, která se poctivými přirozenými pravicovými hodnotami řídí a posiluje tak sebedůvěru všech občanů našeho lidu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Ačkoli jsem povoláním a vzděláním právník, nejsem schopný mlčky přihlížet politickému dění, které se často řídí mylnou vidinou okamžitého efektu.

Seznam rubrik