Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemáte tak docela pravdu. Problém není v bohatství, problém je v masivním přerozdělování prostředků. Jeden je zdaněn až na dřeň a druhý zvesela pobírá dotace a ještě je mu odpouštěno placení daní, to opravdu není fér a nemá to nic společného s tím, že by sousedovi měla koza chcípnout. A když ještě ten jeden má vliv na zákon a současně šéfuje výběrčím daní, je to ještě horší.

1 0
možnosti

:-).....Napsal jste to výborně ! Kdo umí, a není- li líný, tak zbohatne. Jeden diskutér srovnává Baťu a Babiše. Přece nemohu srovnávat rok 1920 a1617 !

Babiš byl roky ve světě, zná jazyky, měl správné konktakty a dovedl jich využít tak proč by nebyl úspěšný? Řídí podnik, který zaměstnává 35000 lidí, vytváří nějaké hodnoty.

Co vytvořili naši milí poslanci, kteří tam sedí od sameťáku a jejich jediným výrobním nástrojem jsou ústa? Myslíte, že oni jsou chudí?

A na nějakou morálku v politice, kterou se někteří poslanci vůči Babišovi ohánějí,

zapomeňte ! POkud konal nezákonně, podejte trestní oznámení! Po"reorganizaci" policie, která mu viditelně vadila, si ho možná policie podá ! R^R^R^

0 1
možnosti

.... pane Stando Nováku ..... čtením mnoha Vašich diskusních příspěvků obhahujících genialitu,prospěšnost a užitečnost Vašeho GURU AB nabývám přesvědčení,že ty oslavné elaboráty máte nacyklostylované doma v šuplíku DO FOROTY;-)!

1 0
možnosti

Celá historie ukazuje, že na straně jedné, se po majetku baží - pak je otázka jak jejich podstata vznikla ? Jde o výraz umu - vynálezu ? , anebo propletení se s politikou ? Příkladů hora - Např. Karel Schwarzenberg, by mohl být považován za potomka zločinců - majetek po r. 1620 - Bílá hora ... Umný Baťa, byl o majetky připraven vykonstruovanou kolaborací s nacisty - sice osvobozen , rodina bez navrácení ... Pak naopak, rodiny, bývalých prominentních Komunistů, které napomáhaly okradení živnostníků a úpadku ČR - zase vyprodukovaly děti. A.Babiše, ministra Pelikána, Teličku a kuriozní Konečnou ! Ta je asi raritou všeho , nikdy nepracující studentka - přímo do Brusele ... Pak je MEGA rozdíl, mezi Baťou a Babišem. Ten obuvník, nic nevyved, obul celý svět a vyprodukoval UMNÉ A HRDÉ LIDI ! A.Babiš je typický akvizičník, který NIC NEZALOŽIL - Žádné sofistikované sociální programy obuvníka ... , pro své ztaměstnance - nadstandardně živí pouze své věrné, ti se tlačí před kabinkou výtahu k moci ! ... My nepotřebujeme Babiše - potřebujeme Baťu ! Lidi, kteří svým umem + kapitálem, cosi na zelené louce bez dotací stvoří ! Dají impuls a příklad ostatním ! Baťa byl tedy zlikvidován - A.Babiš, zřejmě budoucí Premiér - Asi jsme se - již zbláznili ... :-)

2 0
možnosti

P39a85v34e19l 59V30é28b24r

13. 2. 2017 13:31

Milý pane, netahejte sem nějakou závist a podobné nesmysly. Tady nejde o to, že se panu Babišovi vede lépe, ale o to, že jeho úspěch je založen na ne zcela čistých (ale nedokazatelných) transakcích, na přisátí k cecíku státních dotací, na monopolním postavení (biosvinstvo do benzínu) a na přímých podvodech (Čapí hnízdo, podezřelé daňové úlevy a tak). Staví se jako nejvyšší spravedlivý, ale sám má másla na hlavě za celotýdenní produkci Agrofertu. Ty jeho miliardy, k nimž přišel bůhví jak - no, ne že bych je taky nechtěl, ale abych samou závistí v noci nespal, tak to ne. Pokud někdo přijde k penězům poctivou, řekl bych "světlou" cestou, pak čest a sláva jemu. Ale obávám se, že cesty páně Babiše jsou občas velmi, velmi temné (a co horšího: on už je považuje za světlé).

4 1
možnosti

:-),,,,,Pane Vébře, pěkně jste to ominusoval, něco k diskusi a vyvrácení argumentů by nebylo? !!!!!!

0 0
možnosti

Každopádně, by měl politik platuit 90 procentní daň z majetku, který zatajil při majetkovém přiznání, které musel předložit při vsrtupu do sněmovny

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Ačkoli jsem povoláním a vzděláním právník, nejsem schopný mlčky přihlížet politickému dění, které se často řídí mylnou vidinou okamžitého efektu.

Seznam rubrik