Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Uff. Už jsem se lekl, že budeme brát občanství každému turistovi, který "venku" utratí euro. :-)

1 0
možnosti
VH

Panu Humlovi se nedivte. Jeho postbolševické myšlení je přece zřejmé. Jeho neschopnost nastudovat  a/nebo respektovat Ústavu (včetně Listiny práv) je evidentní.  Jen bych poznamenal, že ani v ČSSR nemohl existovat nezákonný pobyt v zahraničí - dle Listiny (ratifikována ČSSD v roce 1975) může kdokoliv svobodně vycestovat z vlasti a kdykoliv se do ní svobodně navrátit.

  Pan Huml, v divadle zvaním "Humlovo poslancování" nezná ani základní zákony, ke kterým se chce vyjadřovat - jinak by věděl, že osoba, která pobývá průběhu daňového období (rok) více než polovinu doby v zahraničí je daňovým nerezidentem (ač českým občanem) a neplatí daně z příjmů, které ji neplynou v ČR.  O občanství zde není ani slovo!!!

  Jen na okraj: Např. pan Švejnar jistě daní své profesorské příjmy v USA. Pročpak ho nechtěl pan Huml zbavit občanství před volbou prezidenta?

   O hokejistech, daněných v USA je zbytečné psát, o dohodách o zabránění dvojímu zdanění se všemi státy EU je zbytečné panu Humlovi něco vykládat.

   Jestlipat se ti, kteří volí do parlamentu blbce, chytí za nos?

10 0
možnosti
AS

A16d47a38m 93S55t53a89v78a

10. 7. 2014 20:53

Vím, že to je trochu mimo, nicméně: Odkud má Petra Kvitová většinu  těch peněz?

0 0
možnosti
VH

Nerozumím. Jakých peněz?

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Slečně Kvitové bych prominul všechny daně. Udělala a dělá jméno naši republice, narozdíl od politiků jejichž daně platíme z naší kapsy.

Samozřejmě bych si na druhé straně posvítil na české chytráky zdaňující v "daňových rájích", či odklizující majetek do zahraničí či přepisují majetek na příbuzné...

Což pan Huml na toto sílu nemá...

5 0
možnosti
LJ

My ale platíme veškeré jejich náklady na ně,  nejen ty daně.

1 0
možnosti
KV

Petra Kvitová rozhodně není produktem sjednocené socialistické tělovýchovy. Dnes si svou sportovní kariéru buduje každý sám a hlavně za SVÉ! Dle mého názoru neexistuje dnes v Česku sport, kde se neplatí členské příspěvky. A už vůbec ne ve výši, za které absolventi VUMLu chodí do kantiny na svačinu. Postoj poslance Humla jenom potvrzuje, že se úspěšně zařadil do nekonečné řady našich elitních borců, totálně odtržené od reality běžného života a zatímco odsuzují jednání úspěšné PK, oni sami se neštítí posílat si své prebendy, pozornosti a různé provize na své tajné účty do zahraničí... Kvitovou vystřelila nahoru raketa, naši slavní politici by prostřednictvím rakety měli raději zmizet někde na měsíci, protože tak nebetyčnou drzost co 99,9 % z nich předvádí nelze nevidět...

9 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Ačkoli jsem povoláním a vzděláním právník, nejsem schopný mlčky přihlížet politickému dění, které se často řídí mylnou vidinou okamžitého efektu.

Seznam rubrik